Apparaten en accessoires
Kip gevuld met veenbessen en camembert
Voorbereiding. 25min
Totaal 45min
6 porties
Ingrediënten
Veenbessenvulling
-
teentje knoflook1
-
sjalot (ongeveer 1/2 sjalot)60 g
-
boter20 g
-
gedroogde veenbessen50 g
-
hazelnoten30 g
-
verse bladpeterselie alleen de blaadjes2 takjes
-
fijn zout1 snuifje
-
vers gemalen zwarte peper1 snuifje
-
Camembert in vier gesneden150 g
Kip, aardappelen en mosterdsaus
-
teentje knoflook1
-
sjalot (ongeveer 1/2 sjalot)60 g
-
verse bieslook in stukken10 takjes
-
boter20 g
-
water500 g
-
1 blokje kippenbouillon (voor 0,5 l)kippenbouillonpasta, huisgemaakt1 - 2 tl
-
aardappelen klein, goed gewassen, in stukken (3-4cm)6
-
kippenborst filets, zonder vel (3 filets, ong. 300 g elk)900 g
-
verse sperziebonen gedopt150 - 200 g
-
droge witte wijn20 g
-
bloem2 el
-
pikante mosterd3 tl
-
2 tl verse mierikswortelmierikswortel, in pot2 tl
-
graanmosterd2 tl
-
fijn zout naar believen1 - 2 snuifjes
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
54.5 g
Calorieën
2028 kJ /
483 kcal
Vetten
18.6 g
Vezels
4.6 g
Koolhydraten
22.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Koken met de Varoma
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Virgin appel cider old fashioned
Değerlendirme yok
Sabayon (Zabaglione)
15 dk
Sous-vide kip pakketjes met rode paprika saus
2sa 10 dk
Honing-mosterd gebakken kip en knoflook-bloemkoolpuree
50 dk
Kalkoenburgers
1sa 25 dk
Millefeuille van aubergine met yoghurt-mosterdsaus
40 dk
Kipfilets pizzaiola
55 dk
Cannelloni met varkensvlees en groentesaus
1sa
Curryketchup
30 dk
Vanilleroomijs
12sa
Worst met erwtenrisotto
30 dk
Vleesballetjes met tomatensaus
45 dk